Ravne strehe s svojim lastnim alarmnim sistemom

Zaščita in vzdrževanje ravne streheRavne strehe morajo biti izvedene kvalitetno, saj je prav pri ravnih strehah najbolj kritično, če pride do preboja in s tem posledično do zamakanja. Ravne strehe imajo namreč zelo majhen naklon, zato na njih ostanejo zelo majhne količine vode še dolgo po padavinah. Strokovnost izvedbe ravne strehe je izredno pomembna, zato je najbolj pomembno, da izberete izvajalca, ki mu resnično zaupate. Če mu že zaupate, pa je vsekakor koristno, da tudi upoštevate njegove nasvete glede detajlov, materialov in tako dalje. Vsaka obnova ravne strehe je še posebej zahteven projekt, saj se je potrebno prilagajati obstoječemu stanju in delovati pametno. Potrebno je tudi redno vzdrževanje ravne strehe. Vzdrževanje ravne strehe je načeloma potrebno opraviti vsaj dvakrat letno. Treba je očistiti odtoke in celo streho pregledati v skladu z navodili proizvajalca materialov, saj nam bo le v tem primeru priznal garancijo na materiale, če bi se z njimi kdaj kaj primerilo. Priporočamo vam tudi zaščito ravnih streh. Naše podjetje vam ponuja najboljšo možno zaščito ravnih streh: merilno mrežo PROTECTSYS. Kombinacija rednega vzdrževanja ravne strehe in zaščite ravnih streh je pot do uspeha.

 

Vaša ravna streha naj bo visokotehnološka in s tem pametna

Prav je, da svojo ravno streho izdelate v skladu z najnovejšo tehnologijo, saj vam to prinaša številne prednosti. Merilna mreža PROTECTSYS vam omogoča nadzor nad morebitnim zamakanjem in s tem mirno spanje ter zaščito ravne strehe. Če bo do zamakanj prišlo, vas bo sistem avtomatsko obvestil.

 

Vzdrževanje ravne strehe je pomembno opravilo

Pri vzdrževanju ravne strehe je pomembno predvsem to, da je redno. Ravna streha ima namreč povsem enake zakonitosti, kot vsi drugi proizvodi: če želimo, da smo z njo zadovoljni in da nam dobro služi, sta potrebni zaščita ravne strehe in kvalitetno vzdrževanje. V tej smeri je zelo koristno, če najamete kvalitetno izvajalsko podjetje, ki to opravi namesto vas. Se priporočamo.