Strehe so bistven element vsakega objekta, zato moramo zanje dobro skrbeti

streheGlavna dejavnost podjetja ILD Slovenija je krovstvo, tesarstvo in kleparstvo. Imamo dolgoletne izkušnje na področju izdelave strmih in ravnih streh. Trudimo se, da je naše delo opravljeno hitro, kvalitetno in zanesljivo. Strehe so bistven del vsakega objekta in igrajo pomembno vlogo pri zaščiti objekta. Zato je nujno potrebno, da so izdelane kakovostno. Le kvalitetna streha bo omogočila zadovoljivo varnost pred neugodnimi vremenskimi vplivi. Vendar se z izdelavo strehe vse komaj začne. Potrebno je poskrbeti za pravilno vzdrževanje strehe in sanacijo. V našem podjetju se zavedamo, kako pomembno je dobro tesnjenje strehe, zato smo pri sami izvedbi zelo natančni. Cena strehe je odvisna od nekaterih dejavnikov, kot so površina strehe, materiali za izdelavo strehe, vrsta strehe itd. Za vse informacije o ceni se lahko obrnete na naše zaposlene. Z veseljem vam bomo tudi svetovali pri izbiri primerne strehe za vaš dom.

 

Zakaj je pomembno vzdrževanje streh?

streha cenaV podjetju ILD Slovenija. smo specializirani ne le za izdelavo streh, temveč tudi za vzdrževanje streh oziroma strešnih kritin. Ker se vsakodnevno srečujemo z odpravljanjem različnih težav na strehah, ki so posledica ne rednega vzdrževanja strehe, smo se odločili, da uvedemo redno preventivno servisiranje streh. Marsikatero težavo ali napako bi lahko z rednim vzdrževanjem odpravili, vendar se je v praksi pokazalo, da ljudje svoji strehi namenijo premalo pozornosti. In prav zato smo se odločili, da vam pri tem priskočimo na pomoč. Prepričano smo, da bo periodično servisiranje strehe lastniku dolgoročno znižalo stroške, saj bomo sproti poskrbeli za odpravo težav, ki bi lahko vodile v večje težave. Te pa bi zahtevale večja popravila in posledično tudi višjo ceno stroškov. Redno vzdrževanje streh, ki ga ponujamo v našem podjetju vključuje: izdelavo servisne knjižice, odpravljanje napak, preventivno odstranjevanje potencialnih težav, zaščitni premazi, čiščenje žlebov in odtokov, montaža dodatne opreme. V podjetju ILD Slovenija vam nudimo tudi svetovanje pri sanaciji strehe in pregled nastale škode.

 

Kakovostna izvedba strehe in redno servisno vzdrževanje po ugodni ceni

Če razmišljate o zamenjavi ali sanaciji strehe, potem razmislite o tem, da nas angažirate za izdelavo ali izvedbo vaše nove strehe. Ne le, da bomo za vas izdelali visokokakovostno streho, poskrbeli bomo tudi za redno servisno vzdrževanje strehe, in sicer po izjemno ugodni ceni. Le z rednim vzdrževanjem bo vaša streha funkcionalna. Prepričani smo, da bodo na tak način tudi stroški vzdrževanja strehe nižji.