Konstrukcija ravne strehe varuje pred zamakanjem

Konstrukcija ravne strehe je zelo zahtevno delo, ki zahteva trud strokovnjaka, saj so ravne strehe najobčutljivejše glede zamakanja. Prerez ravne strehe je namreč takšen, da ob dežju voda hitro ostane še nekaj časa na njej, kar vam lahko povzroči številne težave. V podjetju ILD Slovenija skrbimo za konstrukcijo ravne strehe, najdemo pa tudi lokacijo, kje vaša ravna streha pušča, s pomočjo različnih metod in naprav. Po pregledu konstrukcije ravne strehe vam bodo izdelali poročilo z ugotovljenimi napakami in predlogi sanacije, ki so potrebni za preprečitev nadaljnje škode. Pred sanacijo pa bodo naši delavci poskrbeli tudi za ustrezno sušenje s prezračevanjem ravne strehe.

 

konstrukcija ravne strehe

 

Prerez ravne strehe lahko povzroča zamakanje

 

Pri konstrukciji ravne strehe je največjo mero pozornosti treba posvetiti dejstvu, da imajo ravne strehe majhen naklon in tako lažje zamakanje. Konstrukcija in sestava ravne strehe je izredno pomembna, saj streha ščiti tako pred vremenskimi neprilikami kot tudi predstavlja estetski dodatek vaše hiše. Nikoli ni dovolj, če spet poudarimo, da je vzdrževanje strehe nujno potrebno in priporočljivo, da svojo streho ohranite v najboljšem možnem stanju. Seveda je pomembno tudi prezračevanje ravne strehe. Če obiščete našo spletno stran, boste izvedeli vse podatke o našem podjetju in odkrili, katere storitve vam ponujamo. Pošljete nam lahko tudi povpraševanje, v katerem navedete, za katero izmed storitev se zanimate.

 

 

Prerez ravne strehe po vaših željah nam lahko zaupate

Konstrukcijo ravne strehe je treba pregledati vsaj dvakrat letno in po potrebi opraviti potrebna vzdrževalna dela. Pomembno je, da prerez ravne strehe naredite po navodilih proizvajalca, saj bo v primeru težav tako lažje priznana vaša garancija na materiale. V primeru zamakanja opravimo lahko umetno sušenje ravnih streh, pri katerem v prostore namestimo kondenzacijske razvlaževalnike zraka. Tovrstno sušenje ravnih streh lahko ob ustreznem ogrevanju prostora iz zidov in tlakov vsak dan odvzame od 50 do 70 litrov vode na dan. Vodo iz sloja talne toplotne izolacije pa še hitreje, v 10 do 14 dneh, odstranimo s prisilnim sušenjem z vpihovanjem zraka v vrtine. Vabljeni, da nas obiščete. Če vas zanima sestava ravne strehe, vam bodo naši strokovnjaki z veseljem odgovorili na vprašanja.