Pravila nagradne igre

Pravna obvestila

Vse vsebine, objavljene na www.ild-group.si , so last družbe ILD, d. o. o., in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene. Brez dovoljenja ILD, d. o. o., se jih ne sme kopirati, razmnoževati ali distribuirati na kakršen koli drug način. Družba ILD, d. o. o., ni odgovorna za morebitne občasne težave pri delovanju spletne strani www.ild-group.si , morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. ILD, d. o. o., si pridržuje pravico do sprememb vsebin, objavljenih na spletni strani strani www.ild-group.si.

 

Uporaba osebnih podatkov

S posredovanimi podatki, ki jih posameznik posreduje za namen sodelovanja v nagradni igri oziroma žrebanju za prejem brezplačne vstopnice za SejemDom, se posameznik strinja, da podjetjema ILD, d. o. o., in Streha Kuhar d.o.o., dovoljuje, da vodita, vzdržujeta, hranita in nadzorujeta zbirko zbranih osebnih podatkov v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1, Ur. l. RS, št. 94/2007), da se njegove osebne podatke hrani, obdeluje in uporablja pri prodajnih procesih, raziskavah in obveščanju potencialnih kupcev, za namene vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga, obveščanje o ponudbi, novostih in ugodnostih ter za pošiljanje drugega reklamnega gradiva. V času upravljanja osebnih podatkov ima posameznik možnost vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov v zbirki podatkov, skladno z veljavnimi predpisi. Posameznik se lahko od prejemanja vsebin kadarkoli preprosto odjavi tako, da v elektronskem sporočilu klikne na povezavo »odjava«.

Spletna stran www.ild-group.si za delovanje strani uporablja piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Z uporabo spletne strani obiskovalci soglašajo z njihovo uporabo.