Krovstvo ravne strehe je zelo pomembno

 

Krovstvo ravne strehe je eno izmed številnih del, ki ga obvladajo zaposleni v podjetju Streha Kuhar d.o.o. Imamo dolgoletno tradicijo in številne izkušnje na področju krovstva ravnih streh, polaganja strešnih kritij in vzdrževalnih del na strehah. Krovstvo je pomembno pri gradnji hiše, saj je streha njen bistven element. Streha s pravilnim krovstvom ravnih streh ščiti pred vremenskimi pojavi in hišo tudi estetsko dopolnjuje. Naši zaposleni krovci se zavedajo definicije ravne strehe  in svoje delo opravijo profesionalno in kakovostno. Poleg tega vam tudi svetujejo glede najboljših rešitev za vašo hišo. Če se želite res prepričati, da je naše delo kakovostno izvedeno, si lahko ogledate vsak skrbno narejen detajl ravne strehe.


Detajl ravne strehe pove veliko


Poleg krovstva ravnih streh skrbimo tudi za preventivno vzdrževanje vaše strehe, kar pomeni, da odkrivamo morebitne povzročitelje poškodb in jih saniramo še predno se poškodba dejansko pojavi. Prav je, da krovstvo ravne strehe delavci izvedejo v skladu z najnovejšo tehnologijo, saj vam to prinaša številne prednosti. Merilna mreža PROTECTSYS vam omogoča nadzor nad morebitnim zamakanjem in s tem mirno spanje ter zaščito ravne strehe. Če bo do zamakanj prišlo, vas bo sistem avtomatsko obvestil. Ker po definiciji ravna streha nima velikega naklona, je vzdrževanje še posebej pomembno.

krovstvo ravne strehe


Detajl ravne strehe opravimo brez težav

Detajli ravne strehe so tisti, ki največ povedo o kvalitetnem delu, ki ga opravijo naši pridni delavci. Za vašo ravno streho lahko izdelamo lesena tla, ali pa strešno površino pozelenimo in jo spremenimo v vašo zavidanja vredno osebno oazo. Krovstvo ravne strehe mora biti izvedeno kvalitetno, saj je prav pri ravnih strehah najbolj kritično, če pride do preboja in s tem posledično do zamakanja. Ravna streha ima povsem enake zakonitosti, kot vsi drugi proizvodi: če želimo, da smo z njo zadovoljni in da nam dobro služi, sta potrebni zaščita ravne strehe in kvalitetno vzdrževanje. V tej smeri je zelo koristno, če najamete kvalitetno izvajalsko podjetje, ki to opravi namesto vas. Se priporočamo.

krovstvo ravnih streh