KOLIKO STANE IZDELAVA SPLETNE STRANI?

NAROČNIK IZDELAVE SPLETNE STRANI : Ild d.o.o., Poslovna enota A 55, Šenčur

Izdelava spletne strani po navodilih

Pri izdelavi spletne strani so navodila izdelovalcev spletnih strani zelo pomembna. Zakaj? Najprej je potrebno določiti cilj spletne strani, komu je namenjena, katere so ključne besede in na kakšen način se bo promovirala. Prav tako je tudi pomembno, kakšen CMS bo izbran za izdelavo spletne strani. Ali je to Wordpress, Magento, WooCommerce, Dreamveaver, kakšen brezplačni program.... Pri izdelavi spletnih strani je CMS zelo pomemben, potrebno se je vprašati, kako je varen oziroma kakšna je verjetnost za vdore. V našerm podjetju Vsi.si uporabljamo v večini primerov svoj lasten CMS program, ki je enostaven za uporabo in vsebuje vse tiste elemente, ki so pomembni pri optimizaciji spletne strani.

Vsisi
 
ILD Group

Kako s podjetjem Ild odkriti zamakanje strehe?

V podjetju Ild so ukvarjajo z ravnimi strehami. Odkrivajo zamakanje streh z različnimi pripomočki, pri tem si pomagajo tudi s termografsko kamero in meritvijo vlage. Prav tako se ukvarjajo s sanacijo streh in njenim izsuševanjem. Zelo pomembni so preventivni letni servisni pregledi, kjer lahko v zgodnji fazi odkrijejo napake. Če iščete kvalitetnega partnerja na tem področju se obrnite na podjetje Ild d.o.o.

 

Je najcenejša spletna stran res poceni?

Pri izdelavi najcenejših spletnih strani je na trgu velika konkurenca. Izbira ponudnikov je velika, zato je težko pravilno izbrati. Pri tem se je potrebno vprašati ali je spletna stran namenjena samo predstavitvi podjetja ali je pomembno, kakšen je njen izgled, funkcionalnost ter vidnost na spletu. V tem primeru se je potrebno odločiti za ponudnika, ki bo prepoznal potrebe podjetja. V našem podjetju Vsi.si temu namenjano zelo veliko pozornost, predvsem vidnosti na spletu (optimizaciji), zato smo na tem področju prava izbira. Preverite.

VSISI, spletni marketing, d.o.o.

Šmartinska cesta 134A
1000 Ljubljana

www.spletnidonos.si
www.internetni-marketing.si

E-mail: info@vsi.si
Tel: 05 907 59 28

 

Vsebine na teh spletnih straneh so avtorsko zaščitene.

 

 

Izdelava spletne strani VMD Izdelava spletne strani DIT 41 Izdelava spletne strani Figura Izdelava spletne strani Orodje in dom Izdelava spletne strani Kadroom Izdelava spletne strani Spletni donos

Izstopite iz sivine povprečja.

Povejte nam o željah vašega projekta.